Gürsoy'un başarısının temelinde üretimde kalite prensibi yer almaktadır.
Deneyimli kalite kontrol ekibimiz, sektörde en gelişmiş laboratuvarlardan biri olan Gürsoy Gıda Laboratuvarı’nda hammaddeden sevk edilecek ürüne birçok testi başarıyla uygulamaktadır. Fındık ve mamulleri üzerine fiziksel, kimyasal ve mikrobiyoloji analizleri gerçekleştiren görevli mühendis ve teknik elemanlarımız, kalite sisteminin en iyi şekilde devamlılığını sağlamaktadır.
Laboratuvarımız hizmet kalitesini sürekli geliştiren, uluslararası standartlarda hizmet sunan, özel sektörde öncü bir kuruluştur. Bu amaçla her yıl aflatoksin ve mikrobiyoloji testleri ile uluslararası yeterlilik testlerine katılmaktadır.
Gürsoy Kalite ve Gıda Güvenliği Politikası için tıklayınız.
FSSC
22000:2013
BRC Global Standard - Food
International Food Standard - IFS
Helal Certificate -
Gimdes
Kosher
Certificate
Ecosert Organik
Sedex
BSCI