Katalog

Gürsoy, çeşitli kalibrelerde, geniş natürel ve işlenmiş fındık yelpazesine sahiptir. Ayrıca, firma ürünlerini değişik formlardaki paketlerle yükleyebilmektedir.

Kabuklu fındıkta TS3074, natürel fındıkta TS3075 ve her türlü işlenmiş fındıkta TS1917 standartlarına ya da müşteri spesifikasyonlarına göre üretim yapılmaktadır.

Gürsoy Ordu, Giresun ve Akçakoca'nın kaliteli fındıklarını her kalibrede tüketiciye sunmasının yanı sıra kavrulmuş, beyazlatılmış, kıyılmış, dilinmiş fındık, fındık unu ve püresi ile şekerli fındık püresi (pralin) gibi çeşitli formlarda fındık üretimini de gerçekleştirmektedir.

Endüstriyel Ürün Çeşitlerimiz

blank
Form KABUKLU FINDIK
Tarif İç fındık dışını çevreleyen kabuğu ile birlikte
Çeşit Levant (Ordu), Giresun, Akçakoca
Boylar 17 mm +, 18mm +, 19 mm +
Kullanım Alanları Sade, kavrulmuş veya kavrulmuş tuzlanmış şekilde çerezlik olarak tüketilir.
Fonksiyon Daha uzun raf ömrüne sahiptir.
Paketleme Formları 20 - 50 - 75 kg jüt çuvallarda
   
Form NATÜREL İÇ FINDIK
Tarif Kabuğu kırılmış natürel iç fındık dışındaki zarı ile birlikte
Çeşit Levant (Ordu), Giresun, Akçakoca
Boylar 9 - 11 mm, 11 - 13 mm, 13 - 15 mm, 14 - 16 mm ya da 1 - 2 mm aralıklarla 9 - 16 mm arası boylarda
Kullanım Alanları Çerezlik olarak ve pastacılıkta kullanılmaktadır.
Fonksiyon Fındık aroması vermek amacıyla, fırında pişirilen yiyeceklerde ve şekerlemelerde garnitür olarak kullanılır.
Paketleme Formları 25 - 50 - 80 kg jüt çuval
25 - 50 kg kâğıt torba
5 - 10 - 12,5 - 20 - 25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette
500 - 700 - 800 - 1000 kg big bag
   
blank
blank
Form BEYAZLATILMIŞ İÇ FINDIK
Tarif Natürel iç fındık ısıl işlemden geçirilir, bu sayede fındığın üzerindeki zar soyulur ve ürün %5 zarlı, %4 - 5 arası istenen rutubet seviyesinde beyazlatılmış iç fındık halini alır.
Çeşit Giresun
Boylar 9 - 11 mm, 11 - 13 mm, 13 - 15 mm ya da 1 - 2 mm aralıklarla 9 - 15 mm arası boylarda
Kullanım Alanları Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
Fonksiyon Fındık aroması vermek amacıyla, fırında pişirilen yiyeceklerde ve şekerlemelerde garnitür olarak kullanılır.
Paketleme Formları 25 - 50 - 80 kg jüt çuval
25 - 50 kg kâğıt torba
5 - 10 - 12,5 - 20 - 25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette
500 - 700 - 800 - 1000 kg big bag
   
Form KAVRULMUŞ İÇ FINDIK
Tarif Natürel iç fındık ısıl işlemden geçirilir, bu sayede fındığın üzerindeki zar soyulur ve ürün %5 zarlı; %0,8 - 3 arası istenen rutubet seviyesinde kavrulmuş iç fındık halini alır.
Çeşit Giresun
Boylar 9 - 11 mm, 11 - 13 mm, 13 - 15 mm ya da 1 - 2 mm aralıklarla 9 - 15 mm arası boylarda
Kullanım Alanları Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
Fonksiyon Fındık aroması vermek amacıyla, fırında pişirilen yiyeceklerde ve şekerlemelerde garnitür olarak kullanılır. Kıtırlığı ve düşük yağ oranı ile her çeşit çikolata kaplamasına uygun bir yapısı vardır.
Paketleme Formları 25 - 50 - 80 kg jüt çuval
25 - 50 kg kâğıt torba
5 - 10 - 12,5 - 20 - 25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette
500 - 700 - 800 - 1000 kg big bag
   
blank
blank
Form KAVRULMUŞ ZARLI İÇ FINDIK
Tarif Natürel iç fındık ısıl işlemden geçirilir, fındığın üzerindeki zar soyulur ve ürün %10 - 50 zarlı; %0,8 - 3 arası istenen rutubet seviyesinde kavrulmuş zarlı iç fındık halini alır.
Çeşit Levant (Ordu), Giresun, Akçakoca
Boylar 9 - 11 mm, 11 - 13 mm, 13 - 15 mm ya da 1 - 2 mm aralıklarla 9 - 15 mm arası boylarda
Kullanım Alanları Çerezlik olarak karışık kuruyemişlerde, pastacılık ve çikolatalarda kullanılmaktadır.
Fonksiyon Fındık aroması vermek amacıyla, fırında pişirilen yiyeceklerde ve şekerlemelerde garnitür olarak kullanılır. Kıtırlığı ve düşük yağ oranı ile her çeşit çikolata kaplamasına uygun bir yapısı vardır.
Paketleme Formları 25 - 50 - 80 kg jüt çuval
25 - 50 kg kâğıt torba
5 - 10 - 12,5 - 20 - 25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette
500 - 700 - 800 - 1000 kg big bag
   
Form NATÜREL KIYILMIŞ FINDIK
Tarif Natürel iç fındığın daha küçük parçalara kıyılması/kesilmesi sonucunda elde edilir. Ürün %4 - 6 arası rutubet seviyesindedir.
Çeşit Levant (Ordu), Giresun, Akçakoca
Boylar 0 - 12 mm arasında istenilen boy aralıklarında ya da 0 - 4 mm, 1 - 3 mm, 2 - 4 mm, 3 - 5 mm, 4 - 8 mm, 5 - 11 mm, 7 - 11 mm ve 0 - 10 mm boylarda
Kullanım Alanları Pastacılıkta, kahvaltılıklarda, dondurma, bisküvi ve çikolatalarda kullanılır.
Fonksiyon Ürünlerin üzerine fındığı dağıtarak tadını ve kıvamını artırmak amacıyla kullanılır. Koyu renkte görünür ve kıtır yapısı vardır.
Paketleme Formları 25 - 50 - 80 kg jüt çuval
25 - 50 kg kâğıt torba
5 - 10 - 12,5 - 20 - 25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette
500 - 700 - 800 - 1000 kg big bag
   
blank
blank
Form KAVRULMUŞ KIYILMIŞ FINDIK
Tarif Kavrulmuş iç fındığın daha küçük parçalara kıyılması/kesilmesi sonucunda elde edilir. Ürün %5 - 30 arası zar oranı ve %0,8 - 3 arası rutubet oranında istenilen seviyede üretilebilmektedir.
Çeşit Levant (Ordu), Giresun, Akçakoca
Boylar 0 - 12 mm arasında istenilen boy aralıklarında ya da 0 - 4 mm, 1 - 3 mm, 2 - 4 mm, 3 - 5 mm, 4 - 8 mm, 5 - 11 mm, 7 - 11 mm ve 0 - 10 mm boylarda
Kullanım Alanları Pastacılıkta, kahvaltılıklarda, dondurma, bisküvi ve çikolatalarda kullanılır.
Fonksiyon Ürünlerin üzerine fındığı dağıtarak tadını ve kıvamını artırmak amacıyla kullanılır.
Paketleme Formları 25 - 50 - 80 kg jüt çuval
25 - 50 kg kâğıt torba
5 - 10 - 12,5 - 20 - 25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette
500 - 700 - 800 - 1000 kg big bag
   
Form BEYAZLATILMIŞ KIYILMIŞ FINDIK
Tarif Beyazlatılmış iç fındığın daha küçük parçalara kıyılması/kesilmesi sonucunda elde edilir. Ürün %5 - 10 arası zar oranı ve %4 - 5 arası rutubet oranında istenilen seviyede üretilebilmektedir.
Çeşit Giresun
Boylar 0 - 12 mm arasında istenilen boy aralıklarında ya da 0 - 4 mm, 1 - 3 mm, 2 - 4 mm, 3 - 5 mm, 4 - 8 mm, 5 - 11 mm, 7 - 11 mm ve 0 - 10 mm boylarda
Kullanım Alanları Pastacılıkta, kahvaltılıklarda, dondurma, bisküvi ve çikolatalarda kullanılır.
Fonksiyon Ürünlerin üzerine fındığı dağıtarak tadını ve kıvamını artırmak amacıyla kullanılır. Kıtır bir yapısı vardır.
Paketleme Formları 25 - 50 - 80 kg jüt çuval
25 - 50 kg kâğıt torba
5 - 10 - 12,5 - 20 - 25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde karton kutuda ya da karton kutusuz palette
500 - 700 - 800 - 1000 kg big bag
   
blank
blank
Form NATÜREL DİLİNMİŞ FINDIK
Tarif Natürel iç fındığın uzunlamasına dilinmesi sonucunda elde edilir. Natürel fındıktan üretildiği için zarlıdır ve %4 - 6 rutubet aralığındadır.
Çeşit Levant (Ordu), Giresun, Akçakoca
Boylar 0,7 - 1 mm; 0,8 - 1,2 mm; 1 - 1,2 mm; 1 - 1,5 mm
Kullanım Alanları Pastacılıkta ve kahvaltılıklarda kullanılır.
Fonksiyon Fındık aroması ve görüntüsü vermek, tada çeşit ve zıtlık katmak amacıyla kıtır yapısı ile garnitür olarak kullanılır.
Paketleme Formları 10 - 12,5 - 20 kg naylon torbalı karton kutularda
   
Form BEYAZLATILMIŞ DİLİNMİŞ FINDIK
Tarif Beyazlatılmış iç fındığın uzunlamasına dilinmesi sonucunda elde edilir. Beyazlatılmış fındıktan üretildiği için zarsızdır ve %4 - 5 rutubet aralığındadır.
Çeşit Giresun
Boylar 0,7 - 1 mm; 0,8 - 1,2 mm; 1 - 1,2 mm; 1 - 1,5 mm
Kullanım Alanları Pastacılıkta ve kahvaltılıklarda kullanılır.
Fonksiyon Fındık aroması ve görüntüsü vermek, tada çeşit ve zıtlık katmak amacıyla kıtır yapısı ile garnitür olarak kullanılır.
Paketleme Formları 10 - 12,5 - 20 kg naylon torbalı karton kutularda
   
blank
blank
Form NATÜREL FINDIK UNU
Tarif Natürel iç fındığın öğütülmesi sonucunda elde edilir. Natürel fındıktan üretildiği için zarlıdır ve %4 - 6 rutubet aralığındadır.
Çeşit Levant (Ordu), Giresun, Akçakoca
Boylar 0 - 1,5 mm; 0 - 2 mm; 0 - 3 mm
Kullanım Alanları Pastacılıkta, bisküvi, dondurma ve çeşitli sağlıklı gıdalarda kullanılır.
Fonksiyon Un yerine fındık aroması verecek şekilde kullanılır.
Paketleme Formları 25 - 50 kg naylonlu jüt çuval
25 - 50kg kâğıt torba
5 - 10 - 12,5 - 20 - 25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde kartonlu veya kartonsuz
   
Form BEYAZLATILMIŞ FINDIK UNU
Tarif Beyazlatılmış iç fındığın öğütülmesi sonucunda elde edilir. Ürün %4 - 5 rutubet aralığındadır.
Çeşit Giresun
Boylar 0 - 1,5 mm; 0 - 2 mm; 0 - 3 mm
Kullanım Alanları Pastacılıkta, bisküvi, dondurma ve çeşitli sağlıklı gıdalarda kullanılır.
Fonksiyon Un yerine fındık aroması verecek şekilde kullanılır.
Paketleme Formları 25 - 50 kg naylonlu jüt çuval
25 - 50 kg kâğıt torba
5 - 10 - 12,5 - 20 - 25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde kartonlu veya kartonsuz
   
blank
blank
Form KAVRULMUŞ FINDIK UNU
Tarif Kavrulmuş iç fındığın öğütülmesi sonucunda elde edilir. Ürün %0,8 - 3 rutubet aralığında istenilen seviyeye getirilir.
Çeşit Levant (Ordu), Giresun, Akçakoca
Boylar 0 - 1,5 mm; 0 - 2 mm; 0 - 3 mm
Kullanım Alanları Pastacılıkta, bisküvi, dondurma ve çeşitli sağlıklı gıdalarda kullanılır.
Fonksiyon Un yerine fındık aroması verecek şekilde kullanılır.
Paketleme Formları 25 - 50 kg naylonlu jüt çuval
25 - 50 kg kâğıt torba
5 - 10 - 12,5 - 20 - 25 kg şeffaf, renkli, alüminyum vakum paketlerde kartonlu veya kartonsuz
   
Form FINDIK PÜRESİ
Tarif Kavrulmuş iç fındığın iyice ezilip püre haline getirilmesi ile elde edilir. Koyu, orta ve açık olmak üzere üç çeşidi vardır.
Çeşit Levant (Ordu), Giresun, Akçakoca
Boylar 20 - 80 µ arası müşteri talebi doğrultusunda
Kullanım Alanları Pastacılıkta, çikolata, bisküvi, dondurma ve gofretlerde (waffle) kullanılır.
Fonksiyon Kullanılan ürüne tat ve aroma katarken aynı zamanda ürünün protein ve gıda zenginliğini de artırır. Çikolatanın ağızda daha kolay erimesine yardımcı olur ve aynı zamanda karbonhidratların yerini almaktadır.
Paketleme Formları 30 - 60 - 200 - 220 kg gıdaya uygun plastik varil
20 - 55 - 200 kg metal varil
1000 kg IBC tank
5 - 10 - 20 kg plastik kova
   
blank
blank
Form ŞEKERLİ FINDIK PÜRESİ - PRALİN
Tarif Fındık püresi ile şekerin belirli oranda karıştırılması ile elde edilir.
Çeşit Levant (Ordu), Giresun, Akçakoca
Boylar ‹ 30µ
Kullanım Alanları Pastacılıkta, çikolata ve dondurmada kullanılır.
Fonksiyon Kullanıldığı ürüne kıvam ve şekerli tat verirken çikolatanın ağızda daha kolay erimesine de yardımcı olur.
Paketleme Formları 5 - 10 - 20 kg plastik kova
30 - 60 kg plastik varil